Πώς Η Τηλεόραση Στο Ίντερνετ (Internet TV) Άλλαξε Τη Ζωή Μας

Χρησιμοποιείτε το ίντερνετ και, φυσικά, παρακολουθείτε τηλεόραση, αλλά έχετε δοκιμάσει ποτέ διαδικτυακή τηλεόραση;

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν μια από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στη διαδραστική χρήση του Διαδικτύου. Αυτή η νέα τεχνολογία συγκεντρώνει όλα τα οφέλη του Διαδικτύου και της τηλεόρασης για να δημιουργήσει τη δική σας εξατομικευμένη εμπειρία προβολής. Με απλά λόγια, η τηλεόραση στο ίντερνετ σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεόραση απευθείας από τον φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή σας.

Internet TV
Internet TV

Το Internet TV σάς επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε τη χρήση του υπολογιστή σας και της σύνδεσής σας στο ίντερνετ. Περιμένω πιθανώς να έχετε σκεφτεί ότι πρέπει να κάνετε περισσότερα με τον προσωπικό σας υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή. Γνωρίζετε ότι το να πληκτρολογείτε το περιστασιακό γράμμα, να μεταφέρετε τη συλλογή MP3 στο iPod σας ή να παίζετε το περίεργο παιχνίδι ή δύο διαδικτυακά δεν κάνει χρήση των δυνατοτήτων του. Τώρα μπορείτε να εξερευνήσετε μια αξιόπιστη μέθοδο ψυχαγωγίας με πρόσβαση σε απεριόριστη προβολή και δεν χρειάζεται καν να σταματήσετε τις συνήθεις δραστηριότητες του υπολογιστή σας.

Νέες Επιλογές

Εάν είστε κάποιος που δεν μπορεί να παρακολουθήσει αρκετά προγράμματα στην τηλεόραση, σκεφτείτε πώς η τηλεόραση στο ίντερνετ θα ανοίξει νέες επιλογές για δωρεάν προβολή. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις τρέχουσες ειδήσεις, να παρακολουθήσετε αθλητικές ενέργειες σε πραγματικό χρόνο, να παρακολουθείτε τις κινήσεις του χρηματιστηρίου ή να απολαύσετε μια μικρή ελαφριά κωμωδία. Σας παρέχεται μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών δυνατοτήτων που συνεχίζει να αυξάνεται, κερδίζοντας δημοτικότητα κάθε μέρα.

Τη στιγμή της γραφής, το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIFA είναι πολύ κοντά και, για πολλούς, η διαδικτυακή τηλεόραση παρέχει πρόσβαση σε δωρεάν ζωντανές ροές ποδοσφαίρου. Οι θεατές θα μπορούν να παρακολουθούν την τελευταία δράση όλων των διεθνών ποδοσφαιρικών αγώνων που περιλαμβάνουν ομάδες όπως η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Γαλλία, η Αγγλία και πολλά άλλα. Ο τρίτος μεγαλύτερος τηλεοπτικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιαπωνίας, το Tokyo Broadcasting System, ανακοίνωσε πρόσφατα σχέδια για προβολή προγραμμάτων του Παγκόσμιου Κυπέλλου μέσω του Διαδικτύου και σε κινητά τηλέφωνα.

Ίντερνετ Για Έρευνα

Εάν χρησιμοποιείτε το ίντερνετ για κάθε είδους έρευνα (ακόμα κι αν βοηθά μόνο τα παιδιά με την εργασία τους), δεν χρειάζεται πλέον να βλέπετε αυτό που βρίσκετε στη συνήθη μορφή κειμένου και εικόνων. Τώρα μπορείτε να δείτε αυτές τις πληροφορίες μέσω ροών ζωντανών ή προ-ηχογραφημένων βίντεο που σας επιτρέπουν να δείτε λεπτομέρειες που απλά δεν θα ήταν ορατές σε μια σειρά εικόνων.

5 Χαρακτηριστικά της τηλεόρασης Διαδικτύου:

  1. Οι σταθμοί είναι διαθέσιμοι διεθνώς. Επί του παρόντος, περισσότερες από 150 χώρες έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ, ώστε να είστε σίγουροι ότι η χώρα σας διαθέτει τουλάχιστον έναν τηλεοπτικό σταθμό Διαδικτύου που μπορείτε να παρακολουθήσετε.
  2. Δεν απαιτείται πρόσθετο υλικό. Στο παρελθόν, η παρακολούθηση τηλεόρασης στον υπολογιστή σας θα απαιτούσε την τοποθέτηση κάρτας τηλεόρασης υπολογιστή, αλλά αυτό δεν είναι πλέον απαραίτητο. Οι βελτιώσεις στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών έχουν καταστήσει τις ευρυζωνικές συνδέσεις ευρύτερα διαθέσιμες και φθηνότερες από ποτέ, επιτρέποντας σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να βλέπουν υψηλής ποιότητας μέσα ροής στον υπολογιστή τους.
  3. Οποιοσδήποτε διαθέτει σύνδεση στο ίντερνετ μπορεί να παρακολουθήσει. Συνιστάται ελάχιστη ταχύτητα σύνδεσης 56K και η παρακολούθηση σε αυτήν την ταχύτητα θα σας δώσει μια λογική εικόνα. Οι υψηλότερες ταχύτητες σύνδεσης θα βελτιώσουν την ποιότητα της εικόνας (ανάλογα με τις δυνατότητες του διακομιστή) και οι ταχύτερες συνδέσεις μπορούν να σας επιτρέψουν να δείτε προγράμματα σε ποιότητα DVD.
  4. Προστίθενται συνεχώς νέα κανάλια. Σημαντικοί παίκτες στη βιομηχανία του Διαδικτύου άρχισαν πρόσφατα να δείχνουν σημαντικό ενδιαφέρον σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά. Η Google αναπτύσσει το Google TV και έχει εγγραφεί στο αμερικανικό κανάλι UPN και βρίσκεται σε συνομιλία με το BBC στο Ηνωμένο Βασίλειο για την παροχή περιεχομένου. Η AOL λανσάρει το IN2TV το οποίο θα εμφανίζει χιλιάδες ώρες προγραμμάτων από την Warner Brothers σε 6 διαφορετικά κανάλια και η Yahoo σχεδιάζει να εμφανίσει Internet TV στην Ιαπωνία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια παγκόσμια υπηρεσία εάν είναι επιτυχής.
  5. Εξατομικεύστε την εμπειρία σας. Οι κανονικές τηλεοράσεις έχουν σταθερά κανάλια που εξαρτώνται από τους τοπικούς σταθμούς ή τους καλωδιακούς χειριστές. Η τηλεόραση μέσω Διαδικτύου σάς δίνει την ευκαιρία να προσθέσετε σελιδοδείκτη στους αγαπημένους σας σταθμούς, ώστε να μπορείτε να τους επιστρέφετε γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να κοιτάξετε όλα τα άλλα διαθέσιμα. Υπάρχει συνήθως η επιλογή προβολής είτε σε λειτουργία πλήρους οθόνης είτε σε μικρότερο παράθυρο που σας επιτρέπει να συνεχίσετε με άλλα πράγματα στον υπολογιστή σας ενώ παρακολουθείτε.

Μπορείτε επίσης να απολαύσετε όλα τα οφέλη της τηλεόρασης μέσω Διαδικτύου. Ο κόσμος είναι πραγματικά στα χέρια σας τώρα που ανακαλύψατε αυτόν τον νέο, χωρίς προβλήματα τρόπο παρακολούθησης τηλεόρασης.